Deskundigheid op het gebied van Hypnose, NLP en Time Line Therapy©

Weg met die Sigaretten!

Wil jij stoppen met roken? In tegenstelling tot de meer bekende hulpmiddelen om te stoppen met roken, zoals nicotinepleisters en kauwgom, worden met behulp van hypnose zowel de lichamelijke als mentale verlangens van de verslaving aangepakt. Hierdoor kun je snel en makkelijk, zonder bijwerkingen, stoppen met roken!

Ik ben klaar om te stoppen met roken!Neem contact met mij op!

We kennen ze allemaal wel, de redenen waarom we moeten stoppen met roken: een verhoogd risico op longkanker, hart- en vaatziekten en andere kwalen, het is slecht voor je lichamelijke conditie, gebit en adem, een verhoogd risico op impotentie, het is slecht voor je portemonnee en ga zo maar door.

Hulpmiddelen om te stoppen met roken, zoals nicotinepleisters, kauwgom, neusspray, zuigtabletten en zelfs medicijnen op voorschrift werken vaak niet. Dat komt omdat deze alleen de lichamelijke verlangens aanpakken.

Stoppen op pure wilskracht is ook vaak lastig, omdat het hierbij juist alleen op het mentale (geestelijke) aspect neerkomt.

Hypnose pakt zowel de lichamelijke als mentale verlangens van de verslaving aan en leert het onderbewustzijn het nieuwe, gezonde gedrag aan van niet roken en verwijdert de ongezonde en destructieve gewoontes, drang, verlangens en triggers van steeds weer te willen roken.

Je denkt, handelt en voelt je vervolgens als een niet-roker... alsof je nog nooit gerookt hebt!

Ik wil stoppen met roken!Neem contact met me op om mij snel en gemakkelijk van het roken af te helpen

Matt Damon stopt met roken door Hypnose

Ook bekende acteurs en actrices zoals Drew Barrymore, Billy Joel en Britney Spears stopten allemaal met roken door Hypnose.

Hypnose Instituut - Roermond

Praktijk voor Hypnose, Hypnotherapie en Coaching

Keulsebaan 506
6040 KG Roermond, Limburg
Telefoon: 06 430 16 222
E-mail: info@hypnose-instituut.nl

© Copyright 2015 – Alle rechten voorbehouden aan Hypnose Instituut - Roermond

Privacybeleid | Disclaimer | Anti Spam Beleid