Deskundigheid op het gebied van Hypnose, NLP en Time Line Therapy©

Intensieve 1 op 1 behandeling

Wil je op korte termijn je belangrijkste verbeterpunten aanpakken onder intensieve begeleiding? Wil je dit doen zonder je te verbinden aan een lang traject van meerdere behandelingen? Wil je gebruik maken van de allernieuwste technieken op het gebied van Hypnose, NLP en Time Line Therapy©?  Dan is het goed een VIP behandeling te overwegen.


VIP behandelingen zijn beperkt beschikbaar. Voordat we een VIP behandeling met je inplannen, stellen we je eerst een aantal vragen over je situatie. Daardoor kunnen we inschatten of een VIP behandeling voor jou op dit moment geschikt is.

Gedurende de persoonlijke VIP behandelingen gaan we samen aan de slag: jij en de coach met persoonlijke en volledige aandacht. De VIP behandeling bestaat uit een dagdeel individuele coaching en feedback waarin de behandeling optimaal afgestemd wordt op jouw verbeterpunten. Er is de mogelijkheid je van en naar de praktijk te laten rijden door een chauffeur.

Na afloop zijn je verbeterpunten grondig aangepakt en is er een blijvende verandering in gang gezet.

Tarief en beschikbare data

Slechts af en toe zijn er dagen beschikbaar voor een VIP behandeling. Ben je geïnteresseerd in een van de beperkt beschikbare plaatsen, dan nemen we van te voren telefonisch je situatie door. Je hoort dan ook meteen de eerst volgende datum die beschikbaar is en wat het tarief is van een persoonlijke VIP behandeling.

Een VIP behandeling is de meest bijzondere, effectieve en persoonlijke manier om met onze coaches te werken. Daarom is je investering een stuk hoger dan voor het volgen van een gewone behandeling.

Ik wil een VIP behandelingNeem contact met me op!

Hypnose Instituut - Roermond

Praktijk voor Hypnose, Hypnotherapie en Coaching

Keulsebaan 506
6040 KG Roermond, Limburg
Telefoon: 06 430 16 222
E-mail: info@hypnose-instituut.nl

© Copyright 2015 – Alle rechten voorbehouden aan Hypnose Instituut - Roermond

Privacybeleid | Disclaimer | Anti Spam Beleid