Deskundigheid op het gebied van Hypnose, NLP en Time Line Therapy©

Pijnbestrijding bij chronische pijn

Wil jij ook weer met plezier en pijnloos door het leven gaan? Hypnose is een effectieve manier om van de pijn af te komen!

Ja, Ik wil Pijnvrij leven!Laat me weten hoe

Pijn is een waarschuwingssignaal van je lichaam om (verdere) beschadiging te voorkomen. 

Wanneer pijn langer dan 3-6 maanden aanwezig is zonder duidelijke oorzaak en organische afwijkingen, spreken we van chronische pijn. Bij chronische pijn is vaak geen sprake meer van een waarschuwingsignaal en heeft in de regel grote gevolgen. 

Je hebt minder plezier in de dagelijkse dingen, bent snel geïrriteerd, bent continu met de pijn bezig, hebt minder energie, bent lusteloos en de pijn kan zelfs depressie tot gevolg hebben met alle gevolgen van dien.

Chronische pijn wordt vaak behandeld met pijnstillers die vervelende bijwerkingen met zich mee kunnen brengen. Doordat in de regel gewenning optreedt en de pijn niet meer wegblijft, neemt het gebruikt van pijnstillende middelen toe wat vervolgens ook weer meer bijwerkingen met zich mee kan brengen. 

Met behulp van hypnose kan de pijn bestreden worden of in grote mate blijvend afnemen zonder bijwerkingen en als pluspunt hoef je ook nog eens die ongezonde pijnstillers niet meer in te nemen.

Bevrijd me van mijn Chronische PijnenNeem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken

Hypnose Instituut - Roermond

Praktijk voor Hypnose, Hypnotherapie en Coaching

Keulsebaan 506
6040 KG Roermond, Limburg
Telefoon: 06 430 16 222
E-mail: info@hypnose-instituut.nl

© Copyright 2015 – Alle rechten voorbehouden aan Hypnose Instituut - Roermond

Privacybeleid | Disclaimer | Anti Spam Beleid