Deskundigheid op het gebied van Hypnose, NLP en Time Line Therapy©

Een leven zonder Angst!

Dat kan ook voor jou. Een angst of fobie die jou belemmert in je dagelijks leven, in welke vorm dan ook, kan gemakkelijk en snel verholpen worden met behulp van hypnose.

Ja, ik wil leven zonder Angst! Neem contact met mij op!

Angsten en fobieën zijn er in alle soorten en maten; angst om te presenteren en het woord te voeren, angst voor spinnen, vliegangst, angst om ziek te worden en ga zo maar door.

Veel mensen zijn wel ergens bang voor en dat is ook heel normaal. Voor sommige dingen moet je zelfs bang zijn. Dit is eenvoudig een beschermingsmechanisme van ons lichaam die je behoedt voor acties waarvan je bijvoorbeeld gewond kunt raken (het is beter om weg te lopen van die leeuw in plaats van hem te gaan aaien).  Maar als jij merkt dat een bepaalde angst je belemmert in je dagelijks leven, dan is het goed om je van de angst af te helpen.

Nadelen van angsten kunnen zijn dat je bijvoorbeeld op het werk niet zo goed uit de verf komt of dat je in je privéleven niet die dingen meer doet die je eigenlijk zou willen doen.

Angst voor een bepaald iets is er niet al sinds je geboorte. Dit heb je gedurende je leven ontwikkeld en is wellicht met de jaren erger geworden. We doen het namelijk zelf, de angst praten we onszelf aan, het zit ‘tussen de oren’. Maar hoe groot de angst ook is, de oplossing ligt om de hoek! Het is eenvoudig die mindset die veranderd moet worden. En met behulp van hypnose is dat goed te doen.

Stel je maar eens voor hoe fijn het zal zijn om te leven zonder die angst, hoe vrij je zult zijn, hoeveel beter jij uit de verf zult komen, hoe gelukkig je zult zijn en wat je allemaal wél weer kunt doen!

Ja, ik wil graag leven zonder Angst of FobieNeem contact met me op om mij van mijn Angst of Fobie af te helpen

Hypnose Instituut - Roermond

Praktijk voor Hypnose, Hypnotherapie en Coaching

Keulsebaan 506
6040 KG Roermond, Limburg
Telefoon: 06 430 16 222
E-mail: info@hypnose-instituut.nl

© Copyright 2015 – Alle rechten voorbehouden aan Hypnose Instituut - Roermond

Privacybeleid | Disclaimer | Anti Spam Beleid