Deskundigheid op het gebied van Hypnose, NLP en Time Line Therapy©

Wil jij graag beter Slapen?

Slecht kunnen slapen heeft een grote impact op je gezondheid en dagelijks functioneren. Oorzaken zijn vaak een bepaald gedachtepatroon dat ervoor zorgt dat jij slecht slaapt. Met behulp van hypnose kan dit patroon hersteld worden, zodat je weer goed zal slapen en  uitgerust en fit wakker wordt!

Ja, ik wil beter Slapen!Neem contact met mij op!

Slapen is belangrijk, dat weet je wel. Je weet hoe fijn het is om uitgerust wakker te worden. Tijdens onze slaap herstel en verwerk je en krijg je weer energie voor de nieuwe dag. Wanneer je niet meer goed slaapt heeft dat een grote impact op je dagelijks functioneren.

Aan slaapproblemen kunnen verschillende oorzaken ten grondslag liggen. De bekendere, zoals teveel cafeïne of zware fysieke inspanning vlak voor het slapen gaan, maar ook angst en depressie zijn vaak oorzaken van slecht kunnen slapen.

Slaapproblemen resulteren ook vaak in een vicieuze cirkel waarin je terecht komt: slecht kunnen slapen door wat voor oorzaak dan ook, kan (nog meer) stress geven door het niet kunnen slapen wat weer resulteert in nog slechtere nachtrust.

Middelen die gezien kunnen worden als oplossing voor slaapproblemen zijn vaak van tijdelijke aard en pakken de oorzaak niet aan, zoals slaappillen/inslapers of verschillende theesoorten.

Met behulp van hypnose kunnen veel (oorzaken van) slaapproblemen en de vicieuze cirkel doorbroken en aangepakt worden, doordat er een juist gedachtepatroon gecreëerd wordt dat rustgevende slaap weer mogelijk maakt. Vervolgens zul je weer uitgerust en energiek wakker worden, beter kunnen presteren en weer plezier hebben in de dagelijkse dingen!

Ik wil een betere NachtrustNeem contact met mij op om er voor te zorgen dat ik beter kan Slapen

Hypnose Instituut - Roermond

Praktijk voor Hypnose, Hypnotherapie en Coaching

Keulsebaan 506
6040 KG Roermond, Limburg
Telefoon: 06 430 16 222
E-mail: info@hypnose-instituut.nl

© Copyright 2015 – Alle rechten voorbehouden aan Hypnose Instituut - Roermond

Privacybeleid | Disclaimer | Anti Spam Beleid