Deskundigheid op het gebied van Hypnose, NLP en Time Line Therapy©

Een leven zonder (alcohol)verslaving

Alcohol- en andere verslavingen zijn meestal niet een op zichzelf staand probleem, maar een gevolg van een diepere oorzaak voor het overmatige gebruik. Door middel van hypnose kan zowel het verlangen en de diepere oorzaak aangepakt worden, waardoor je je weer op een gelukkige toekomst kan gaan richten!

Verlos me van mijn verslaving!Vertel me hoe jullie mij kunnen helpen
verslaving hypnose

Alcohol- en andere verslavingen zijn zelfvernietigende patronen waar je in vast zit en die er vaak in de loop der tijd ingeslopen zijn. 

Met een verslaving kom je vaak in een vicieuze cirkel terecht doordat je je slecht en schuldig voelt door het gebruik en als “uitvlucht” nog meer gaat gebruiken en uiteindelijk geen uitweg meer ziet. 

Aan verslavingen kunnen diverse oorzaken ten grondslag liggen, zoals een laag zelfbeeld, je onbekwaam voelen om met bepaalde situaties om te gaan, zelfhaat, hoge stresservaring, je angstig voelen, onzekerheid etc.

Met behulp van hypnose kan het verlangen (bijvoorbeeld naar alcohol of andere drugs) van de verslaving aangepakt worden, maar ook de oorzaak van de verslaving. 

Wat de oorzaak van de verslaving ook is en wat voor soort verslaving het ook is, met behulp van hypnose kan het probleem verholpen worden.

Stel je eens voor om vrij van verslavingen te leven, je weer gelukkig en zeker voelen, gezond te zijn. Kortom: weer een fijne toekomst tegemoet gaan!

Bevrijd me van mijn alcohol- of drugsverslaving Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken

Hypnose Instituut - Roermond

Praktijk voor Hypnose, Hypnotherapie en Coaching

Keulsebaan 506
6040 KG Roermond, Limburg
Telefoon: 06 430 16 222
E-mail: info@hypnose-instituut.nl

© Copyright 2015 – Alle rechten voorbehouden aan Hypnose Instituut - Roermond

Privacybeleid | Disclaimer | Anti Spam Beleid