Deskundigheid op het gebied van Hypnose, NLP en Time Line Therapy©

Wil jij graag Afvallen?

Vaak is overgewicht een gevolg van een slecht voedingspatroon en een gebrek aan lichaamsbeweging. Het zou kunnen dat je in de loop der tijd er van overtuigd bent geraakt dat gezond eten niet lekker is. Dat soort verkeerde overtuigingen kun je met behulp van hypnose blijvend omzetten in goede eet- en leefgewoontes. Doordat we je verkeerde overtuigingen veranderen in positieve zul je merken dat je op een natuurlijke manier zal afvallen zonder daarvoor te moeten ‘diëten’.

Ja, ik wil graag afvallen!Neem contact met mij op!
afvallen met hypnose

Blijvend afvallen is vaak moeilijk. Eigenlijk zou je het dieet dat je volgt je hele leven moeten blijven doen. Vaak is het zo dat je na een aantal maanden stopt met het dieet en je snel weer op je oude gewicht zit of zelfs nog meer weegt.

Er is altijd een reden te achterhalen waarom je overgewicht hebt.  Je zoekt in het eten een toevlucht, omdat je geëmotioneerd bent en hoopt op een stukje rust, bevrediging of troost.

Wat ook een oorzaak kan zijn is dat bepaalde handelingen je aangeleerd zijn, bijvoorbeeld dat een goede maaltijd uit drie gangen bestaat of dat op je boterhammen altijd ook een laag boter hoort.

Je zou ook een eter kunnen zijn die maar ongeremd door eet en niet in de gaten heeft dat je eigenlijk al verzadigd bent.

Hypnose kan je helpen met afvallen zonder moeite, stoppen met emotioneel eten, nooit meer diëten en alleen nog maar eten wanneer je honger hebt.

Neem contact met me op en vertel me wat de mogelijkheden zijn om af te vallen.

Hypnose Instituut - Roermond

Praktijk voor Hypnose, Hypnotherapie en Coaching

Keulsebaan 506
6040 KG Roermond, Limburg
Telefoon: 06 430 16 222
E-mail: info@hypnose-instituut.nl

© Copyright 2015 – Alle rechten voorbehouden aan Hypnose Instituut - Roermond

Privacybeleid | Disclaimer | Anti Spam Beleid