Deskundigheid op het gebied van Hypnose, NLP en Time Line Therapy©

Ervaringen van cliënten

Bedankt voor het positieve effect dat hypnose op mijn leven heeft gehad. Nogmaals bedankt!

Ronald
Mönchengladbach

Hypnose heeft mij verlost van mijn angst om met het openbaar vervoer te reizen of ergens in de rij te staan. Ik voelde mij altijd onbegrepen als ik het er met iemand over had. Nu hoef ik het er met niemand meer over te hebben want het is er niet meer. Thanks

Loes Maas

Mij is gevraagd een referentie te schrijven, maar ik ben niet zo’n schrijver. Wat ik kan zeggen is dat ik naar tevredenheid geholpen ben met het probleem waar ik voor kwam en mijn zoon heb ik daarna ook gestuurd voor een andere behandeling en dat is ook goed opgelost.

Carmen

Na het beëindigen van mijn relatie van 17 jaar zat ik behoorlijk in de put. Ik ben op zoek gegaan naar hulp en via via kwam ik op de site van hypnose-instituut in Roermond. Omdat ik niet gelijk een afspraak wilde maken heb ik eerst gebeld. Ik voelde mij direct begrepen en er werd niet over mij geoordeeld, heel fijn. Er is mij uitgelegd wat hypnose is en wat het voor mij kan betekenen. Door dat prettige en geruststellende gesprek heb ik besloten een afspraak te maken. De onzekerheid die ik voelde na het beëindigen van mijn relatie is weg en ik kan veel beter omgaan met mijn emoties.

Sarah Vles

Vorig jaar juli ben ik bij jullie geweest. Ik heb al die tijd niet meer gerookt, bijna een jaar nu! Ik heb het aan iedereen verteld en ik weet van een van mijn collega’s dat zij ook bij jullie is geweest. Ik heb sinds die tijd niet één sigaret meer gerookt. Had ik maar veel eerder geweten dat het makkelijk is en dat je kan stoppen zonder ontwenningsverschijnselen dan had ik veel eerder een afspraak gemaakt. De beste beslissing die ik sinds jaren heb gemaakt voor mezelf en mijn gezin. Bedankt.

Charles
Tilburg

Ik kom net terug van een lang gedroomde vakantie naar Madeira. Fijn dat ik van mijn vliegangst verlost ben. Super

Groet, Paul van Oosten

Sinds mijn kinderen de deur uit zijn en mijn man overleden is nu acht jaar geleden kwam ik alleen nog buiten om boodschappen te doen. Ik ging zelfs niet meer naar de kapper, die liet ik aan huis komen. Ook op uitnodigingen van familie of vriendinnen ging ik niet in. Op aandringen van mijn dochter ben ik in gaan zien dat ik hulp nodig had. Ik was mij aan het vervreemden en zowat al mijn sociale contacten waren verwaterd. Mijn nichtje was succesvol gestopt met haar 'verslaving’ aan snoep door hypnose. Het heeft mij veel moed gekost om een afspraak te maken en te gaan maar het heeft geholpen. Ik vond het in eerste instantie heel spannend maar het heeft geholpen, ik ben sinds mijn behandeling meer en meer de deur uit aan het gaan.

Mevr. Timmer

Een aantal maanden geleden ben ik bij mijn vriend ingetrokken. Hij woont in een flat op de elfde verdieping en ik durfde niet met de lift, waarom weet ik eigenlijk ook niet. Voor ik bij hem introk ging ik simpelweg altijd via de trap, maar dat is een paar keer geen probleem maar na twee weken begon het me zwaar te irriteren om steeds de trap te nemen. Ik had op de duitse tv iets van hypnose gezien en dacht daardoor dat het mij misschien ook wel kon helpen. Na bij mijn huisarts geïnformeerd te hebben –die vond het ok- ben ik op zoek gegaan naar een hypnose praktijk. Tijdens het voorgesprek en de sessie zijn we bij de oorzaak van de angst gekomen en is het opgelost. Ik kan met de lift en mijn vriend hoeft niet meer te wachten tot ik eindelijk eens boven ben. Haha.

Michelle
Maastricht

Ik had al twee maanden geleden beloofd om een reactie te schrijven voor de site. Maar voor ik schreef wilde ik eerst een hele periode wachten om er achter te komen of ik echt geen last meer zou krijgen van mijn klachten. Ik moet zeggen dat ik sceptisch was maar nu zeer verrast omdat mijn klachten verdwenen zijn. Ik had wat ze noemen emetofobie dat is bang zijn om over te geven. Bij mij was het in de jaren zo ernstig geworden dat ik er mijn hele eet patroon op had aangepast, ik at alleen nog dingen waarvan ik dacht dat ik er zeker niet van over hoefde te geven, een vrij eenzijdig voedselpatroon. Als ik dan eens probeerde wel iets te eten waarvan ik dacht dat ik zou moeten overgeven kreeg ik last van paniekaanvallen en benauwdheid, echt verschrikkelijk. Tijdens dansles kwam ik in gesprek met iemand en ik vertelde over mijn fobie. Zij raadde mij hypnotherapie aan. Na dat ik het een en ander over hypnose had gelezen op internet heb ik inlichten gevraagd en een afspraak gemaakt. Ik was nogal sceptisch maar zoals ik mijn verhaal begon heb ik na de behandeling afgewacht en inderdaad ik ben vrij van de fobie en langzaam aan ben ik weer gevarieerder gaan eten en zelfs naar een restaurant gegaan. Hulde!

Andrea Klein

Hypnose Instituut - Roermond

Praktijk voor Hypnose, Hypnotherapie en Coaching

Keulsebaan 506
6040 KG Roermond, Limburg
Telefoon: 06 430 16 222
E-mail: info@hypnose-instituut.nl

© Copyright 2015 – Alle rechten voorbehouden aan Hypnose Instituut - Roermond

Privacybeleid | Disclaimer | Anti Spam Beleid